THE SANCTUARY CONFERENCE

SCHEDULE 2020

 

 

 

 

Friday 4th September (*Do not arrive before 4:00 pm)

4:00 pm                Registration

5:00 pm                 Prayer and Welcome  

5:15 pm                 Sermon - John Hayward

6:30 pm                 Buffet Dinner (1hr 30mins)

7:30 pm                 Prayer meeting

8:00 pm                 Worship

8:30 pm                 Sermon - Paul M. Williams

 

 

Saturday 5th September

 

7:30 pm                 Morning devotion

8:30 am                 Breakfast

9:30 am                 Worship

10:00 am               Sermon - John Hayward

11:15 am               Tea Break (30mins)

11:45 am               Sermon - Paul M. Williams

1:00 pm                 Lunch Break (2hrs)

2:30 pm                 Prayer meeting

3:00 pm                 Sermon - Paul M. Williams

4:15 pm                 Video

4:45 pm                 Concert of Prayer / Children’s Ministry

6:00 pm                 Dinner (2hrs)                      

8:00 pm                 Worship

8:30 pm                 Sermon - John Hayward

 

Sunday 6th September

 

7:30 pm                 Morning devotion

8:30 am                 Breakfast

9:30 am                 Worship

10:00 am               Sermon - Paul M. Williams

11:00 am               Tea Break (30mins)

11:30 am               Video

11:45 pm               Sweet Hour of Prayer / Children's Ministry

12:45 pm               Dinner (1hr 30mins)

1:45 pm                 Prayer meeting

2:15 pm                 Sermon - John Hayward

3:15 pm                 Afterglow

4:00 pm                 Finish

 

 

 

The meetings that are in red are additional meetings that are optional.                

 

*Please do not arrive on Friday 4th September before 4:00 pm. 

 

**Please note: this schedule is only a guide and is subject to change without prior notice.

 

You can download the schedule here